Kaynak: http://finans.mynet.com/doviz/usd-dolar/

Sorumluluk Reddi Beyanları

Veriler finans borsaları tarafından sağlanmaktadır ve finans borsalarının veya veri sağlayıcılarımızın belirttiği şekilde gecikmeli olabilir. Bu blog herhangi bir verinin doğruluğunu kontrol etmez ve bu konudaki her türlü yükümlülüğü reddeder.
Bu blog, veri veya içerik sağlayıcıları, finans borsaları ve her birinin satış ortakları ile iş ortakları (A) her türlü verinin doğruluğunu, yeterliliğini veya eksiksizliğini açıkça reddeder ve (B) bu tür verilerdeki hatalardan, eksikliklerden veya diğer kusurlardan, gecikmelerden ya da kesintilerden veya bu verilere itimat edilerek yapılan işlemlerden sorumlu olmaz. Bu blog veya veri sağlayıcılarımız, burada sunulan verileri kullanmanız nedeniyle oluşabilecek herhangi bir zarardan sorumlu değildir. Burada kullanıldığı şekliyle "iş ortakları" deyimi, Bu blog ile bu taraflar arasındaki aracılık, ortaklık veya ortak girişim ilişkisini ifade etmez.
Burada bulunan hiçbir veri veya bilgi ile ilgili olarak önceden yazılı izin almadan kopyalama, değiştirme, yeniden biçimlendirme, indirme, depolama, yeniden oluşturma, yeniden işleme, iletme veya yeniden dağıtma işlemi yapmayacağınızı ve bu veri veya bilgileri ticari bir kurumda kullanmayacağınızı kabul edersiniz. Tüm veriler ve bilgiler kişisel bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmıştır ve alım satım amacına veya tavsiye sunmaya yönelik değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için acentenize veya mali temsilcinize danışın.
Hem Bu blog, hem de üçüncü taraf veri veya içerik sağlayıcıları, sunulan verilerin ve bilgilerin münhasır mülkiyet haklarına sahiptir.
Bu blog tarafından listelenen tüm borsa ve endeksleri, ilgili zaman gecikmeleri ile birlikte soldaki tabloda görebilirsiniz.
Bu blog Finans'da sunulan reklamların sorumluluğu tümüyle reklamın kaynağı olan tarafa aittir. Ne Bu blog, ne de verilerin lisans sahiplerinden herhangi biri, hiçbir reklamı ya da reklamlarda teklif edilen ürün veya hizmetleri onaylamaz ya da bu konuda sorumluluk üstlenmez.

Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Çok özür dilerim yaa. Kusura bakma. Nasıl böyle bir hata yaptım ben de bilemiyorum!?

      Sil

back to top